
Filo gemilerinde yaşanabilecek olası bir kazayı engellemek ve işletme verimliliğini arttırmak amacı ile gerek deniz gerek ise ofis çalışanlarımıza yönelik eğitimlerimizi sürdürüyoruz.
Bu amaçlar doğrultusunda sene başında filomuza katılan M/T Atlantis Arki isimli gemimizde 04-05 Temmuz 2017 tarihlerinde, Tekirdağ – MARTAŞ limanında Shell Learning Engagement Tools (LET) kapsamında “Filika Operasyonları (Q2 2017 Lifeboat Operations)” ile “Makine Arızası (Q1 2017 Engine Failure)” eğitimleri verildi. Ayrıca yaklaşık bir senedir şirket merkezinde yürütmekte olduğumuz Shell Resilience Program isimli eğitimi de M/T Atlantis Arki gemimizde gerçekleştirerek uygulama yöntemimizi bir adım ileriye taşıdık.
Katılımcılar tarafından doldurulan değerlendirme formları analiz edildiğinde ve karşıklıklı yapılan görüşmeler neticesinde gemi personelimizin bu eğitimleri kendileri için faydalı bulduğu gözlemlendi ve bahsi geçen konular hususunda önemli bir farkındalık kazandıkları anlaşıldı.



